PROJECT EXPERIENCE

Parkhaven Residence 

Williams Bay, WI 

Construction Duration:
12 months

Square Footage:
15,000 SF

Details:
This home is affectionately referred to as the ‘Christmas House’ - a custom wrapping room was designed into the layout for use during family holiday celebrations. Features include seven fireplaces, heated floors throughout (including garage, lower level, front porch and 3-season room.  Features were built to appear 100 years old; extensive quarter sawn and hand hewn wood floors, stone accents and hand-forged railings were integrated throughout. To minimize mechanical noise, outside A/C condensers are housed in a covered pit and a similar space was built for spa equipment.

Parkhaven Residence
Parkhaven Residence

Parkhaven Residence
Parkhaven Residence

Parkhaven Residence
Parkhaven Residence

1/2